Inscripcions

Espai habilitat per la inscripció en les licitacions d'Esquerra Republicana actives, d'acord amb l'establert al Plec de clàusules de cada procediment de contractació.

Per formalitzar la inscripció cal emplenar el formulari així com adjuntar la documentació corresponent.

Un cop hagis formalitzat la teva inscripció, rebràs un correu electrònic de confirmació.

Davant qualsevol dubte o incidència pots contactar amb l'Òrgan de contractació a contractacio@esquerra.cat

Documentació requerida:

Recorda que per la valoració de l'oferta serà imprescindible que s'hagin aportat els següents documents:

a Còpia del NIF de l'empresa o la persona professional licitadora.

b. Document de compromís de confidencialitat, secret professional i aplicació de les mesures de seguretat del RGPD. (document a descarregar del Perfil del contractant i presentar degudament signat) Descarregar pdf.

c. Document de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) (document a descarregar del perfil del contractant i presentar degudament signat):

Per empreses: Descarregar pdf

Per persones autònomes: Descarregar pdf


Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Esquerra Republicana de Catalunya. Contacte DPD: Pots contactar amb la persona Delegada de protecció de dades al correu-e: delegatpd@esquerra.cat. Finalitat: Gestió, tramitació i enviament d'informació en relació als processos de contractació Legitimació: Consentiment de la persona interessada mitjançant registre a lloc web. Cessió a tercers: No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com, altres drets que s'expliquen a la informació addicional. Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web d'Esquerra Republicana: esquerra.cat/ca/politicaprotecciodades.